Om Thermoflex

Står I og mangler en god servicepartner, der kan udføre både service, eftersyn og reparationer af jeres virksomheds trucks og andet transportmateriel? Er det vigtigt for jer at have en servicepartner, I kan regne med, hvad enten det drejer sig om kvalitetsstandarder, punktlighed eller prisniveau?

Så læs med her og se, hvorfor Thermoflex er et godt bud på jeres nye servicepartner!

Mange virksomheder – store som små – har i dag opgaver, der på den ene eller anden måde indbefatter arbejde med truck. Er det så endda på daglig basis, der anvendes truck til de forskellige opgaver, kan det meget hurtigt medføre slid på virksomhedens maskiner. Det ved vi, hos Thermoflex og det ved I helt sikkert også.

Både når det handler om at servicere og handle trucks og andet transportmateriel, handler det om tillid. Tillid til, at jeres samarbejdspartner forstår jeres behov og vigtigst af alt – jeres maskiner. Det er dog i lige så høj grad et spørgsmål om faglig ekspertise, de helt rette materialer og naturligvis punktlighed. Hos Thermoflex har vi den ekspertise og erfaring, I med rette kan forlange, når det drejer sig om service og eftersyn af jeres virksomheds transportmateriel og vi leverer altid til tiden, så I ikke er nødt til at udskyde jeres opgaver.

Ekspedition
Mandag til fredag
7.00 - 16.00
Lørdag og søndag
lukket
Kontakt
Tlf. 40 87 52 47
Mail stefan@thermoflex.dk
Mail johnny@thermoflex.dk
Find os
Svendborgvej 11
9220 Aalborg Øst

Kontakt Thermoflex og få en godt tilbud

danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i bilindretning

KONTAKT Thermoflex

Har du spørgsmål?