Indretning af varevogn

Reoler til varebil og varevogn

Det er nok de fleste håndværkere, der kan nikke genkendende til følelsen af at kigge ind i varerummet i deres service- eller varevogn og ikke helt føle, at pladsen udnyttes optimalt. Skal der fragtes en masse værktøj imellem forskellige opgaver, eller skal bilen også kunne rumme forskellige former for materialer, kan pladsen i bunden af varerummet lynhurtigt blive fyldt.

Men hvad gør man så, når det hele ikke kan være i bunden af bilens varerum? Lader man det blive hjemme eller kører man ad flere omgange for at kunne fragte alle de nødvendige materialer? Nej, naturligvis ikke.

Thermoflex tilbyder rådgivning om og indretning af varevogn for en lang række forskellige håndværksvirksomheder. Vi har mere end 25 års erfaring med indretning af varebil, og har blandt andre leveret løsninger og indretninger til elektriker, VVS m.fl.

Ekspedition
Mandag til fredag
7.00 - 16.00
Lørdag og søndag
lukket
Kontakt
Tlf. 40 87 52 47
Mail stefan@thermoflex.dk
Mail johnny@thermoflex.dk
Find os
Svendborgvej 11
9220 Aalborg Øst

Kontakt Thermoflex og få en godt tilbud

danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i bilindretning

KONTAKT Thermoflex

Har du spørgsmål?

  Vi arbejder målrettet på at servicere vore
  kunders behov

  Vi forhandler og monterer Edström, bott, modulopbygning og en lang række andre løsninger indenfor indretning af varevogn og varebil. Derudover tilbyder vi at skræddersy jeres helt unikke indretning af løsning i vores smede- og maskinværksted, hvor I naturligvis har medindflydelse igennem hele processen, lige fra selve indretning af varevogn til valg af de rette materialer reoler. Dette giver os en unik mulighed for altid at kunne finde den helt rigtige indretning til jer. Hos os udgør funktionalitet og kvalitet altid et centralt omdrejningspunkt.

  Thermoflex monterer endvidere alt indenfor reoler,elektroniske invertere, blitzlys og rotorblink samt udluftning af varerum, diodebelysning osv. Ligeledes leverer vi markedets bedste specialindretninger i aluminium. Hos Thermoflex får I sammenlagt over 25 års erfaring inden for indretning af varevogn og varebil. Vi står altid klar til at give jer et skarpt, uforpligtende tilbud på jeres næste indretning af varevogn og varebil.

  Når I vælger en indretningsløsning fra Thermoflex, kan I vælge mellem en lang række forskellige løsninger, der naturligvis tilpasses lige præcis jeres behov. Der er ikke to virksomheder, der er ens og det betyder også, at der ikke er to virksomheder med ens behov.

  Ønsker I at udnytte pladsen i varerummet i jeres service- eller værkstedsvogn optimalt for på den måde at få det maksimale ud af jeres bil? Med en løsning fra Thermoflex, sørger vi ikke blot for at udnytte varerummet i jeres service- eller værkstedsvogn – vi tør også garantere jer for, at I med en af vores løsninger får en holdbar løsning, der med lethed klarer de materialer, I med nødvendighed må forvente at kunne fragte frem og tilbage.

  Vi har over 25 års erfaring med indretning af varevogn og varebiler, så I vil hos os møde et yderst kompetent team, der aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Med en specialtilpasset bilindretningsløsning fra Thermoflex, undgår I en masse spildplads og får muligheden for at udnytte jeres varevogn maksimalt.

  Har I brug for en snak om jeres fremtidige løsning i forbindelse med indretning af varevogn og er I ikke helt sikre på, om I skal vælge en eksisterende eller skræddersyet løsning fra vores smede- og maskinværksted? Hos Thermoflex står vi altid klar med kompetent rådgivning og kyndige håndværkere, der sætter en ære i at udføre indretningen af høj kvalitet og med faglig stolthed.

  Tøv ikke – kontakt os allerede i dag for en snak om jeres muligheder og et uforpligtende tilbud. Sammen finder vi helt sikkert den helt rette løsning!

  En aftale, der passer jeres behov

  Der er her tale om en branche, der er under konstant udvikling og der kommer hele tiden nye og bedre løsninger på markedet. Når der tales bilindretning, findes der et hav af løsninger og de bedste af dem kan I få hos Thermoflex – nemlig bott, Edström og en lang række andre løsninger, der passer lige netop jeres behov. Hos Thermoflex har vi stor erfaring med en lang række forskellige virksomheder, både i og udenfor Nordjylland, hvorfor vi uden tvivl også kan være jer behjælpelige.