Læsserampe Aalborg

FEAL læsserampe

FEAL AB blev grundlagt i 1991 i Horndal, der er bedre kendt som Sveriges aluminiumshovedstad. I løbet af det sidste årti, har FEAL udviklet sig fra blot at være en lokal producent til nu at fremstille og sælge ramper i hele verden. Som europæisk markedsleder indenfor produktion af ramper og løsdele i aluminium, udvikler og raffinerer FEAL konstant på deres produkter.

Thermoflex er en af ganske få forhandlere i Danmark, når det kommer til salg af FEAL ramper. Der er her tale om et helt unikt, og stærkt produkt, der tåler hårdt slid i mange år fremover. Ramperne findes i et utal af størrelser, så der vil altid være en der passer til netop jeres behov.

Vi sætter en ære i altid at yde vores kunder den ypperste kvalitet og som forhandler af FEAL ramper, føler vi os sikre på, at vi altid kan levere de bedste ramper, når I vælger at købe jeres rampe hos Thermoflex.

Når vi taler om FEAL ramper, forhandler vi her hos Thermoflex de to følgende løsninger:

Ekspedition
Mandag til fredag
7.00 - 16.00
Lørdag og søndag
lukket
Kontakt
Tlf. 40 87 52 47
Mail stefan@thermoflex.dk
Mail johnny@thermoflex.dk
Find os
Svendborgvej 11
9220 Aalborg Øst

Kontakt Thermoflex og få en godt tilbud

danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i bilindretning

KONTAKT Thermoflex

Har du spørgsmål?

  Vi arbejder målrettet på at servicere vore
  kunders behov

  Læsserampe og Transportrampe

  Af og pålæsning må til enhver tid være hurtigt, nemt og naturligvis sikkert. Med FEAL ramper, tilbyder vi hos Thermoflex fleksible løsninger, både til virksomheder og privatpersoner. Vi inkorporerer alt, lige fra teleskopiske og foldbare transportable ramper til ramper der monteres køretøj eller trailer. Derudover tilbyder vi fritstående og udskiftelige modulopbyggede rampesektioner.

  Hvad enten I er erhvervsdrivende eller privatpersoner, er af- og pålæsning ikke et sted, hvor I skal gå på kompromis. I kan med rette forlange det absolut bedste og med FEAL ramper, får I netop det.

  Vi tilbyder naturligvis fleksible løsninger, forskellige størrelser m.m., således I får en rampe, der imødegår netop jeres behov.

  Lastramp (Læsserampe)

  Hos Thermoflex tilbyder vi flere forskellige læsserampeløsninger fra FEAL ramper. Når I vælger en af disse løsninger, garanterer vi både for kvaliteten af produktet og vejleder jer i øvrigt på baggrund af stor erfaring fra branchen.

  En læsserampe kan anvendes i en lang række forskellige kontekster. Vi leverer læsseramper, både til privat og erhverv. Hvad enten I har behov for en rampe til jeres private hjem, fordi en eller flere familiemedlemmer er kørestolsbruger eller I som virksomhed har behov for en rampe i forbindelse med håndværksopgaver og transport af materiel, står Thermoflex klar med den helt rigtige løsning.

  Bakgavelramp (Bagsmækrampe)

  Hos Thermoflex tilbyder vi flere forskellige bagsmækrampeløsninger fra FEAL ramper. Når I vælger en af disse løsninger, garanterer vi både for kvaliteten af produktet og vejleder jer i øvrigt på baggrund af stor erfaring fra branchen.

  Med en bagsmækrampe fra FEAL, får I en enkel, fleksibel og foldbar rampe, der med lethed foldes enten ind eller ud af bilen.

  Uanset om I vælger en læsserampe eller en bagsmækrampe, og uanset om I kontakter os som virksomhed eller privatpersoner, har vi løsninger, der passer jeres behov. Ramperne fra FEAL kan anvendes, uanset om I har behov for en rampe i forbindelse med transport af jeres arbejdsmaskiner eller I mangler en rampe til transport af en kørestol eller lignende.

  Få en læsserampe til jeres behov

  I en branche, hvor eksisterende løsninger konstant gentænkes og videreudvikles på, er det vigtigt at alliere sig med en virksomhed med forstand på det gode håndværk og næse for den gode kvalitet. FEAL læsseramper er markedets bedste og er konstant foran, når det kommer til at tilbyde de allerbedste løsninger.

  Når I vælger Thermoflex til at løse jeres opgaver, udarbejder vi i tæt samarbejde en løsning, I er glade for. Vi har stor erfaring med erhvervsopgaver såvel som private opgaver, i forbindelse med rampeløsninger. Her er alle vores kunder lige vigtige, hvad enten det drejer sig om store eller små opgaver med fokus på et højt kvalitetsniveau, konkurrencedygtige priser og naturligvis solidt håndværk.