bott bilindretning

bott – tysk håndværk, når det er allerbedst!

Det er nok de fleste håndværkere, der kan nikke genkendende til følelsen af at kigge ind i varerummet i deres service- eller værkstedsvogne og ikke helt føle, at pladsen udnyttes optimalt. Skal der fragtes en masse værktøj imellem forskellige opgaver, eller skal bilen også kunne rumme forskellige former for materialer, kan pladsen i bunden af varerummet lynhurtigt blive fyldt.

Men hvad gør man så, når det hele ikke kan være i bunden af bilens varerum? Lader man det blive hjemme eller kører man over flere omgange for at kunne fragte alle de nødvendige materialer? Nej, naturligvis ikke.

Thermoflex tilbyder rådgivning om og indretning af service- og værkstedsvogne med bott for en lang række forskellige håndværksvirksomheder. Ligeledes tilbyder vi optimering af jeres eksisterende løsning. Vi har mere end 25 års erfaring med bilindretning og har blandt andre leveret løsninger til tømrere, murere m.fl.

Ekspedition
Mandag til fredag
7.00 - 16.00
Lørdag og søndag
lukket
Kontakt
Tlf. 40 87 52 47
Mail stefan@thermoflex.dk
Mail johnny@thermoflex.dk
Find os
Svendborgvej 11
9220 Aalborg Øst

Kontakt Thermoflex og få en godt tilbud

danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i bilindretning

KONTAKT Thermoflex

Har du spørgsmål?

  Vi arbejder målrettet på at servicere vore
  kunders behov

  Bilindretning med bott

  Vi både anbefaler og anvender selv bilindretning fra bott, der må siges at være tysk håndværk, når det er allerbedst. bott producerer en lang række forskellige løsninger, der kvalitetsmæssigt altid holder niveau og som kan kombineres og monteres i alverdens forskellige konstellationer. Når vi tilbyder bilindretning med bott, garanterer vi også for bilindretning af markedets højeste kvalitet.

  bott er en tysk virksomhed. De har specialiseret sig i optimale indretningsløsninger af ekstremt høj kvalitet til servicebiler og værkstedsvogne.

  Bilindretning fra bott produceres udelukkende i Tyskland på moderne produktionsfasciliteter. Ligeledes udvikles der hele tiden på eksisterende og nye produkter på baggrund EU’s sikkerhedskrav og crashtest. Det betyder altså, at I kan være helt sikre på kvaliteten af jeres løsninger, når I vælger bilindretning med bott.

  Bilindretning fra bott anvendes over hele verden og er et anerkendt produkt indenfor branchen. Derfor kan I også være sikre på, at når jeres unikt sammensatte løsning er monteret, så holder den i mange år fremover. I behøver derfor blot bekymre jer om at få løst jeres mange daglige opgaver.

  Ønsker I at udnytte pladsen i varerummet i jeres service- eller værkstedsvogn optimalt for på den måde at få det maksimale ud af jeres bil?

  Med en bilindretning fra bott, sørger vi ikke blot for at udnytte varerummet i jeres service- eller værkstedsvogn – vi tør også garantere jer for, at I med en af vores løsninger får en holdbar løsning, der med lethed klarer de materialer, I med nødvendighed må forvente at kunne fragte frem og tilbage.

  Vi har sammenlagt næsten 30 års erfaring, så I vil hos os møde et yderst kompetent team, der aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Med en specialtilpasset bilindretningsløsning fra os, undgår I en masse spildplads og får muligheden for at udnytte jeres køretøj maksimalt.

  Når I vælger at indrette varerummet i jeres service- eller værkstedsvogn med bilindretning fra bott, bliver I samtidig præsenteret for et hav af muligheder. På den måde er I helt sikre på, at I både udnytter varerummets kapacitet så optimalt som muligt, men I er samtidig også sikre på, at I kun betaler for det, I reelt måtte have behov for.

  bott løsning, der passer jeres behov

  Thermoflex tilbyder fleksible løsninger og i samarbejde med jer, finder vi helt sikkert frem til lige netop den løsning, der passer jer bedst. Vi tilbyder bilindretning i Aalborg og omegn og er tæt på, uanset om jeres virksomhed befinder sig i Aalborg, Nørresundby eller oplandet. Vi befinder os i Aalborg Øst og servicerer derfor bredt i hele Nordjylland. Hos Thermoflex er vores kunder i centrum og vi bestræber os på altid at imødegå vores kunders individuelle behov og ønsker.