Truckservice Aalborg og Nordjylland

Truck reparation Aalborg

Står I og mangler en god servicepartner, der kan udføre både service, eftersyn og reparationer af jeres virksomheds trucks og andet transportmateriel? Er det vigtigt for jer at have en servicepartner, I kan regne med, hvad enten det drejer sig om kvalitetsstandarder, punktlighed eller prisniveau?

Så læs med her og se, hvorfor Thermoflex er et godt bud på jeres nye servicepartner!

Mange virksomheder – store som små – har i dag opgaver, der på den ene eller anden måde indbefatter arbejde med truck. Er det så endda på daglig basis, der anvendes truck til de respektive opgaver, kan det meget hurtigt medføre slid på virksomhedens maskiner. Det ved vi, hos Thermoflex og det ved I helt sikkert også.

Både når det handler om at servicere og handle trucks og andet transportmateriel, handler det om tillid. Tillid til, at jeres samarbejdspartner forstår jeres behov og vigtigst af alt – jeres maskiner. Det er dog i lige så høj grad et spørgsmål om faglig ekspertise, de helt rette materialer og naturligvis punktlighed.

Ekspedition
Mandag til fredag
7.00 - 16.00
Lørdag og søndag
lukket
Kontakt
Tlf. 40 87 52 47
Mail stefan@thermoflex.dk
Mail johnny@thermoflex.dk
Find os
Svendborgvej 11
9220 Aalborg Øst

Kontakt Thermoflex og få en godt tilbud

danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i bilindretning

KONTAKT Thermoflex

Har du spørgsmål?

  Vi arbejder målrettet på at servicere vore
  kunders behov

  Hos Thermoflex har vi den ekspertise og erfaring, I med rette kan forlange, når det drejer sig om service og eftersyn af jeres virksomheds transportmateriel og vi leverer altid til tiden, så I aldrig er nødt til at udskyde jeres opgaver.

  I en virksomhed, hvor mange opgaver udføres med truck og andet transportmateriel, er det en helt åbenlys forudsætning, at det bagvedliggende fungerer upåklageligt – herunder eftersyn og service. I skal kunne stole på jeres servicepartner, så I også kan stole på jeres maskiner ved udførelse af opgaver.

  I forbindelse med truckservice, udfører vi hos Thermoflex alt i vedligeholdelse og eftersyn på alle mærker. Vi lægger stor vægt på at kunne udføre eftersyn af markedets højeste kvalitet – naturligvis til den helt rigtige pris.

  Endvidere vedligeholder og servicerer vi blandt andet Region Nordjyllands maskiner på depoter og sygehuse og servicerer derudover en lang række andre nordjyske virksomheder.

  Vi kan stå inde for kvaliteten af vores arbejde og I kan derfor roligt vælge Thermoflex, uanset om I skal have udført reparationer eller lavet hoved- og serviceeftersyn. Vi servicerer alle mærker. Med vores solide erfaring fra branchen, kan I trygt overlade jeres maskiner til os – derved er I også sikre på, at I kan udføre jeres fremtidige opgaver med stor tilfredshed for jeres kunder.

  I forbindelse med truckservice, kan vi blandt andet tilbyde:

  • Årlig lovpligtigt eftersyn
  • Almindeligt eftersyn og vedligeholdelse
  • Service
  • Reparationer

  Priseksempler på service, inklusiv det lovpligtige eftersyn:

  900,- for et lovpligtigt eftersyn på stabler og lignende

  450,-/time ved reparation på truck

  Hos Thermoflex kan I altid regne med, at den oplyste pris er den faktiske pris – her er der absolut ingen ekstra gebyrer på hverken eftersyn, service eller reparationer.

  Er I klar til at lave en aftale om det næste eftersyn af jeres maskiner? Eller ønsker I blot en snak om jeres muligheder og et uforpligtende tilbud? Uanset hvad, er I altid velkomne til at kontakte os, så vi kan fortælle jer om jeres mange muligheder samt give vores bud på den ideelle løsning.

  Vi tilbyder truckservice i Aalborg og omegn og er tæt på, uanset om jeres virksomhed befinder sig i Aalborg, Nørresundby eller oplandet. Vi befinder os i Aalborg Øst og servicerer derfor bredt i hele Nordjylland. Hos os er vores kunder i centrum og vi bestræber os på altid at imødegå jeres specifikke behov og ønsker.

  Vi glæder os til at byde jer velkomne hos Thermoflex på Svendborgvej 11 i Aalborg Øst!

  Truckservice, få en fast aftale

  Denne branche er under konstant udvikling og der kommer hele tiden nye og bedre maskiner på markedet, hvad enten de er benzin-, diesel- eller eldrevne. Netop derfor er det så vigtigt, at I kan stole på jeres samarbejdspartner i forbindelse med service og eftersyn af jeres transportmateriel.

  Hos Thermoflex ved vi, at der ikke findes to ens virksomheder – det betyder også, at der heller ikke findes to virksomheder med identiske behov. Uanset om der er tale om det lovpligtige årlige eftersyn, eller I er kørt i stykker, så er vi klar til at rykke ud. Ingen opgaver er for store eller for små for os.