Smedeværksted og maskinværksted Aalborg

Søger I et moderne smede- og maskinværksted med en usædvanlig stor alsidighed i forhold til ydelser og produkter?

Så er I kommet til det helt rette sted!

Hos Thermoflex tilbyder vi, som en del af vores løsninger, smede- og maskinservice, både til privat og erhverv. Vi udfører alle former for smede- og maskinarbejde, lige fra vanskelige svejse- og monteringsopgaver til udformning af rækværk, trapper og altaner i lækkert design og i henhold til jeres ønsker og behov. Blandt vores tidligere kunder, kan blandt andet nævnes Vor Frelser Kirke i Aalborg. I forbindelse med en renoveringsopgave, leverede Thermoflex pyntekanter, der blev udarbejdet i samarbejde med en anden virksomhed.

Som en del af vores virksomhed, tilbyder vi at udføre diverse smede- og svejseopgaver til både privat og erhverv. Ingen opgaver er for små til os, og vi kan derfor være jer behjælpelige, uanset om I har brug for løsninger til jeres virksomhed eller I kommer som privatpersoner og eventuelt har behov for hjælp til at skabe flotte og unikke løsninger til jeres hjem. Det kunne eksempelvis dreje sig om udformning af rækværk, trapper, altaner m.m. Hvad enten I kommer med en færdig idé eller har behov for rådgivning om den helt rette løsning, står vi klar til at hjælpe jer.

Ekspedition
Mandag til fredag
7.00 - 16.00
Lørdag og søndag
lukket
Kontakt
Tlf. 40 87 52 47
Mail stefan@thermoflex.dk
Mail johnny@thermoflex.dk
Find os
Svendborgvej 11
9220 Aalborg Øst

Kontakt Thermoflex og få en godt tilbud

danmark_ren

Landsdækkende
eksperter i bilindretning

KONTAKT Thermoflex

Har du spørgsmål?

  Vi arbejder målrettet på at servicere vore
  kunders behov

  Smedeværksted i Aalborg

  Vi tilbyder endvidere smede- og svejsearbejde i forbindelse med bilindretning af jeres service- eller værkstedsvogn. Det betyder altså, at I har mulighed for at skræddersy lige netop den løsning, der passer jeres køretøj. Hos Thermoflex tilbyder vi naturligvis også løsninger fra Plastipol Scheu, Edström m.m., men har rigtig gode erfaringer med disse unikt tilpassede løsninger. Med vores skræddersyede løsninger har I naturligvis indflydelse igennem hele processen, hvad enten det drejer sig om selve indretningsdelen eller der er tale om valg af materialer.

  Kontakt Thermoflex

  Fra vores virksomhed i Aalborg Øst, kan vi tilbyde svejsning i aluminium, jern, rustfri stål m.m. Derudover tilbyder vi klippe- og bukkearbejde af plader på op til 2,5 meter. Som udgangspunkt er det kun jeres fantasi, der sætter grænser for de opgaver, vi skal udføre for jer, og det gør sig gældende uanset om I kommer i et privat anliggende eller I kontakter os som virksomhed.

  I kraft af vores mange års erfaring indenfor branchen, kan vi både tilbyde rådgivning omkring jeres næste opgave, ligesom vi også udfører gennemarbejdede kvalitetsløsninger, der naturligvis holder i mange år fremover.

  Skræddersyede løsninger og 100 % kundetilfredshed

  I en branche, hvor de eksisterende løsninger konstant gentænkes og videreudvikles på, er det vigtigt at alliere sig med en virksomhed med forstand på det gode håndværk og næse for et højt kvalitetsniveau. Når I vælger Thermoflex til en af jeres opgaver, udarbejder vi i tæt samarbejde en løsning, I er glade for. Her er alle vores kunder lige vigtige, hvad enten det drejer sig om store eller små opgaver med fokus på vores kunders behov, konkurrencedygtige priser og naturligvis solidt håndværk.

  Maskineværksted i høj kvalitet

  Vi tilbyder smede- og maskinservice i Aalborg og omegn og er tæt på, uanset om jeres virksomhed befinder sig i Aalborg, Nørresundby eller oplandet. Vi befinder os i Aalborg Øst og servicerer derfor bredt i hele Nordjylland. Hos Thermoflex er vores kunder i centrum og vi bestræber os på altid at imødegå vores kunders individuelle behov og ønsker. Har I brug for en snak om jeres fremtidige løsning, hvad enten I er privatpersoner eller I kommer som virksomhed og har behov for bilindretning, truckservice m.m.? Hos Thermoflex står vi altid klar med kompetent rådgivning og kyndige håndværkere, der sætter en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet.